Om mig

550294_10152741447030521_1685208645_nJamen hvor skal jeg dog begynde? Jeg kunne fortælle, at jeg er 31 år, far to til og gift med en. Det er jo væsentligt, i hvert fald for mig.

Jeg kunne også fortælle, at jeg har en kat, der æder konstant og lider af en uforklarlig trang til at stikke af.

Jeg kunne også skrive om det vilde liv i det akademiske prækariat, hvor man som åndsarbejder alt for hurtigt finder sig selv.

Men det mest relevante sted at begynde er vel dette: Jeg er historiker, nærmere bestemt ph.d. i historie med en årelang interesse for moderne politisk historie.

Min store interesse som åndsarbejder er at forstå, hvordan idéer og værdier motiverer folk til at handle, og hvordan mennesker i det hele taget forsøger at skabe mening i deres tilværelse. Ud over en lang række forsknings- og formidlingsartikler har dette arbejde udmøntet sig i den anmelderroste bog Konservatisme i mellemkrigstiden, der udkom på Aarhus Universitetsforlag.

Ud over at skrive sætter jeg stor pris på at formidle i tale. Jeg har i en årrække undervist på Aarhus Universitet i forskellige fag og desuden turneret land og rige rundt med diverse foredrag.  Du kan læse om mine foredrag og bestille dem her.

Mit formidlingsarbejde har også betydet, at jeg løbende har optrådt i diverse medier, herunder alle de store landsdækkende aviser som Berlingske Tidende, Jyllands-Posten, Politiken, Kristeligt Dagblad og Information, samt i Deadline på DR2 og flere radioprogrammer på såvel P1 som 24syv.

Og så har jeg været med til at stifte forlaget Munch & Lorenzen i 2012, hvor jeg blandt andet har arbejdet som forlagsredaktør på flere af vores succesfulde udgivelser.

Vil du i kontakt med mig, kan du skrive her.

Reklamer