arrangementer

Det vrede, hvide Amerika og trumpismen

Det amerikanske valg er så spændende nu, som det ikke har været længe. Som det kan ses på denne graf ligger Trump og Clinton uhyggeligt tæt. Selvom Clinton endnu fører klart på valgmandsstemmer, så er det ikke meget, der skal forskubbe sig før alt ser anderledes ud. Vi er med andre ord ikke ovre at skulle beskæftige os med Trump.

Så hvis du er interesseret i at høre om valget, fænomenet Trump, hans relation til amerikansk konservatisme og rødderne til hans politiske projekts overraskende succes, så kan du slå et smut forbi Studenterkredsen i næste uge d. 22/9, hvor jeg taler om netop det.

Her fra Studenterkredsens introduktion til arrangementet.

22. september: Det vrede hvide Amerika og trumpismen
v. Christian Egander Skov, ph.d. i historie fra Aarhus Universitet
Mødelokale 1, Studenterhus Aarhus

Præsidentvalget nærmer sig, og Amerika koger, ikke blot af spænding, men også af vrede. Republikanernes præsidentkandidat, Donald Trump, har vendt op og ned på den amerikanske højrefløj og er et vidnesbyrd om vreden i et land under hastig forandring. Foredraget vil handle en del om fænomenet Donald Trump og også lidt om, hvad det konservative USA er for en størrelse

PS. Pga. den overvældende interesse for arrangementet (pt. over 100 tilmeldte og næsten 900 interesserede er lokalet skiftet til Preben Hornung Stuen). Kom i god tid.